Els Cards Sant Pere de Ribes.

Xarel·lo, 11-13 és una promoció de dos habitatges unifamiliars adossats d’obra nova i entrega immediata a la tranquil·la zona d’ Els Cards a Sant Pere de Ribes. A tan sols 5 minuts del centre de Ribes i de Sitges i a 20 de l’Aeroport, la promoció es troba molt ben connectada amb les principals artèries de comunicació i prop d’escoles internacionals d’alt nivell educatiu.

Cada habitatge compte amb 5 habitacions i 4 banys, distribuïts en 2 plantes exteriors i 1 soterrani, a més d’un apartament auxiliar perfectament equipat. També disposa de safareig independent.

Ambdós habitatges es caracteritzen per tenir instal·lacions domòtiques, ascensor i disposar d’un ampli garatge, jardí i piscina privada, a més d’uns acabats de qualitat superior que confereixen al conjunt un toc únic.

La superfície construïda de cadascun dels habitatges és de 375m2, amb 16m2 de porxo inclosos i 160m2 de jardí la Casa A i 180m2 la Casa B, sobre una parcel•la d’aproximadament 400m2. A banda, cada habitatge inclou un solàrium al terrat de 100m2.

Qualificació energètica A.

 HabitacionsBanysSup. TotalSup. TerratSup. JardíPreuPlànos 
Casa adossada A54375 m2100 m2160 m2698.000€VEURE
Casa adossada B54375 m2100 m2180 m2698.000€VEURE

MEMÒRIA DE QUALITATS HABITATGES C/ XAREL·LO 11-13 DE SANT PERE DE RIBES

Façanes

La façana a carrer serà d’una combinació d’arrebossat pintat en dos colors.

A nivell d’aïllament tèrmic i acústic, una càmera d’aire dota l’habitatge d’un gran confort i estalvi d’energia. L’acabat interior de les façanes està compost per un extradossat de guix laminat pintat.

Envans i aïllament

Les divisions interiors entre les habitacions i les diferents estances de l’habitatge es duran a terme amb un sistema d’envans sec compost per dues plaques de guix laminat que  confereixen uns òptims valors d’aïllament acústic i tèrmic superiors als estàndards.

El sistema emprat d’envans permet suprimir ponts tèrmics i acústics i obtenir una òptima planimetria que aconsegueix un acabat, un cop pintat, molt satisfactori.

Acabats interiors

 • Paviment

S’emprarà un paviment laminat flotant AC5 en tot l’habitatge, apte també per banys i cuina, que permet un trànsit intens i es rematarà amb un sòcol d’acabat lacat en blanc.

En les estances on, degut a les instal·lacions així es precisi, es col·locarà fals sostre de placa de guix laminat.

Les parets i sostres es pintaran amb pintura plàstica llisa.

 • Banys

Les parets es revestiran amb rajola fins 1,70m i la resta del pany de paret anirà pintat. A la  zona del plat de dutxa l’enrajolat anirà fins al sostre. Les aixetes seran amb monocomandament i el sanitari blanc de primeres marques.

 • Cuina

Les parets vistes es pintaran a joc amb el color del mobiliari. Tanmateix, comptarà amb fals sostre de panell de guix. El mobiliari serà de disseny actual, tant en els seus mobles alts com baixos, i a més, comptarà amb:

– Campana extractora decorativa totalment integrada.

– Placa de cocció a inducció.

– Forn elèctric

– Aigüera amb aixeta monocomandament

 • Fusteria interior

La porta d’accés serà d’alumini reforçat amb acabat a joc amb la resta de fusteria exterior. Les portes de pas seran massisses lacades en blanc practicables o corredisses, segons el cas.

Els armaris encastats també comptaran amb portes lacades i el seu interior anirà revestit en melamina, disposarà de barres de penjar i prestatges.

Les ferramentes i manetes seran d’acer.

 • Fusteria exterior

La fusteria d’alumini serà amb ruptura de pont tèrmic en color marró-gris Givre. Es combinaran practicables o corredisses en funció de l’estança.

El vidre de totes les finestres serà doble i laminat amb càmera d’aire que millora sensiblement l’aïllament tèrmic i acústic. Les persianes enrotllables d’alumini estaran motoritzades en els grans espais.

La porta del pàrquing serà seccional motoritzada amb comandament a distància.

 • Instal·lacions

o Renovació d’Aire

–  Instal·lació de ventilació mecànica controlada mitjançant recuperador marca SyP model Flexeo BP RD 3 v. que assegura una recuperació superior al 90%. Comptarà amb boques d’extracció autoregulables en cada cambra humida.

 • Instal·lació elèctrica

Es durà a terme seguint els preceptes de reglament d’instal·lacions de baixa tensió. Els mecanismes elèctric seran de primeres marques.

El porxo estarà dotat amb punts de llum i comptarà amb preses de corrent.

 • Instal·lació de domòtica
 •  Videoporter connectat a l’smartphone per accionar-lo a distància i veure la imatge.

Encesa i Apagada centralitzada dels llums exteriors de l’habitatge mitjançant wifi.

Accionament de la motorització de les persianes grans.

 •  Instal·lació de telecomunicacions

El dormitori principal, sala d’estar i cuina comptaran amb presa de televisió, FM i telèfon.

Així mateix es disposarà d’una ubicació per la col·locació del router sense fil amb presa de corrent i de telèfon.

 • Calefacció i climatització

-Climatització fred/calent mitjançant màquina d’aire de la marca Fuji Electric ubicant la unitat interior al sostre del lavabo i la unitat exterior al terrat. Conductes de fibra climacustic.

-Pre-instal·lació elèctrica mitjançant tres circuits elèctrics des del quadre per emissores tèrmiques (no incloses).

 • Instal·lació de fontaneria i sanejament

La instal·lació de sanejament a PVC estarà insonoritzada per minimitzar la transmissió de sorolls.

La instal·lació individual de fontaneria es durà a terme amb canonades multicapa i inclourà preses d’aigua per cada apartat sanitari així com pels diferents elements de la cuina, comptant amb una clau de tall general i claus de tall independents. El porxo també disposarà de presa d’aigua.

 • Instal·lació d’aigua calenta sanitària (ACS)

L’ACS serà produït mitjançant aerotèrmia i comptarà amb un dipòsit de 200 litres. Comptarà amb un sistema de recirculació mitjançant instal·lació d’una canonada de 16 mm formant anell intercal·lant bomba amb rellotge programable.

 • Instal·lació d’un grup de pressió d’1 cv de potència que assegura un cabal hídric estable en tot moment.
 • Instal·lació de kit d’osmosi per aigua CABEL Genius i descalcificador amb bypass Ath Robosoft.
 • Instal·lació d’Ascensor elevador oleohidràulic amb parada en totes les plantes amb portes automàtiques telescòpiques.
 • Piscina amb sistema de depuració.